Računalniški servis - Gemcom

comp-service

 

Če Imate kakršne koli težave z vašim računalnikom, ne odlašajte! Ko ugotovite, da se vaš računalnik obnaša drugače kot ponavadi, je postal nestabilen, se nenapovedano ugaša ali ponovno zaganja je dobro čimprej ukrepati. Le tako lahko zmanjšate možnosti, povečevanja škode ali izgube podatkov.

Prepustite delo strokovnjakom! Prihranite si dragocen čas in si ne povzročajte sivih las. Odpravljanje napake se bomo lotili metodično in na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja računalništva.

Najpogostejše težave z računalniškimi sistemi pri katerih vam z veseljem pomagamo:

  • okužbe z virusi, vohunsko programsko opremo in ostalimi nezaženjenimi programi,
  • okvara strojne opreme znotraj računalnika in perifernih naprav (ekran, tiskalnik, čitalec kartic, zunanji disk ...),· okvara 
    comp-service1
  • operacijskega sistema, dela OS, posameznega programa, podatkovne baze ali datoteke,
  • izguba podatkov zaradi pomotoma izbrisane mape ali datoteke,
  • počasno nalaganje in delovanje operacijskega sistema
  • ...

Prepustite nam skrb za vašo računalniško opremo, s tem pa se lahko bolje posvetite vašim storitvam. Pokličite nas!

pogodbenovzdrzevanje

Pogodbeno vzdrževanje

Za dobro produktivnost podjetja je pomembno, da vsi sistemi delujejo brezhibno, v primeru okvare pa, da je čas do popravila čim krajši.

arhiviranjepodatkov

Arhiviranje podatkov

Dandanes so podatki shranjeni na računalnikih v podjetjih in doma zelo pomembni zato jih je potrebno pravilno arhivirati in zaščititi.

itstoritve

IT storitve

Od vzpostavitve osnovnega strežnika za spletno stran do strežniških gruč. Virtualizacija, požarne pregrade, VPN dostopi, optimizacija prometa...

telekomslovenije

Telekomov partner

V sodelovanju s Telekomom Slovenije vam uredimo vse potrebno za dostop do internetnih, telefonskih ter televizijskih storitev.

vzdrzevanjeracunalniskeopreme

Vzdrževanje računalniške opreme

Redno vzdrževanje računalniške opreme je skoraj obvezno, kadar imamo opravka s pomembnimi podatki, ki jih nikakor nočemo izgubiti.

prodajaracunalniskeopreme

Prodaja računalniške opreme

Prodajamo vse vrste računalniških sistemov, od osnovnih za domačo rabo, pa do vrhunskih, za uporabo v razvojnih oddelkih (CAD, CAM).

racunalniskosvetovanje

Računalniško svetovanje

Se ne morete odločiti med nakupom novega ali nadgradnjo vašega obstoječega računalnika? Pokličite nas in svetovali Vam bomo.

spletnestrani

Spletne rešitve

Od izdelave preprostih spletnih strani do programiranja po naročilu. Pri izdelavi se posvetimo vašim željam, Vam svetujemo in olajšamo pripravo.